Dip

‘k Heb een mindere dag vandaag. Oververmoeid en zo, dat helpt niet echt voor uw humeur.

Maar deze week ook ontdekt dat ik volgend semester ofwel avondles, ofwel op zaterdag les ga moeten volgen, want ze zijn zo ‘lief’ om het namiddagprogramma op vrijdag niet in te richten, en dat steekt mij nu zo ongelooflijk ferm tegen. Want één van de redenen dat ik daar les ben beginnen volgen is juist omdat het overdag, tijdens de week kon en dat ik geen avonden of weekends moest opofferen.

En eerlijk gezegd, ik zie dat niet zo goed zitten. Dit semester heb ik er twee avondcursussen bijgenomen, gewoon om er vanaf te zijn, en ik vind dat ongelooflijk vermoeiend, zo nog eens ’s avonds eropuit trekken en daar dan 4 uur zitten.

Volgende week ga ik eens mijn gedacht zeggen, daar bij de organisatie, maar uiteindelijk gaat dat dus genen bal uitmaken.

En dus heb ik een baaldag vandaag. Sebiet eens vroeg(er) in mijn bed kruipen zie en morgen zal dat al een pak minder erg zijn … hoop ik toch.

Geef een reactie