Feedback

Eén op vier vakken is definitief voorbij. Alle feedback is binnen en vandaag dan mijn feedbackgesprek gehad.

Didactiek Praktijkinitiatie. Drie lesmomenten moeten geven en dan nog vier observaties gaan doen en daarover verslag geschreven.

Conclusie van alle feedback: ‘k heb het goed gedaan dit semester en ik mag over naar Didactiek Oefenlessen. Uiteraard neem ik een aantal werkpunten mee, maar dat doet iedereen 🙂

Nog drie vakken te gaan en dan weet ik of ik dit semester geslaagd ben. Voor één vak heb ik ook geen schrik: het was een vak in gecombineerd onderwijs (vier contactmomenten en voor de rest op afstand). Geen examen en ik denk dat dat ook wel in orde zal zijn. Ik heb er alleszins veel energie in gestoken en het ook graag gedaan en op twee van mijn drie verwerkingsopdrachten toch goede commentaar gekregen. ’t Zou dus al raar moeten lopen.

Volgende week nog twee vakken en nu wel met examen. Eén vak al eens goed doorgenomen en half gestudeerd. Ik weet niet echt goed wat daar mee aanvangen want het is open boek examen en we mogen alle materiaal gebruiken die we hebben. Dus grondig doorlezen en zorgen dat ik het goed begrijp en weet waar alles staat. De oefeningen in de cursus nog eens goed bekijken en oplossen en verder … we zien wel. Mijn opdrachten voor dit vak zijn ook mooi op tijd ingediend maar op geen van de twee feedback gehad. Afwachten dus.

Dit weekend vak twee studeren en eventueel nog maandag. Ook zo iets raars want dit gaat gedeeltelijk gesloten en open boek zijn. Ook nog eens twee opdrachten daarnaast moeten maken, deze keer in groep, en onze groep heeft twee keer heel goede commentaar gekregen. Dat zit dus toch al voor een deeltje goed.

Dinsdag en woensdag dan vak één en ’s avonds examen. Donderdag en vrijdagvoormiddag vak twee herhalen en in de namiddag examen.

En avant. Nog een week en ik ben er vanaf … toch van dit semester.

One thought on “Feedback”

Geef een reactie