Ingehaald

Michel was vandaag met de kinderen op stap, zodat ik sinds deze middag het kot voor mijzelf had. Op die manier kon ik studeren zonder afleiding en het is nog gelukt ook.

Mijn inactiviteitsdag van gisteren heb ik mooi kunnen inhalen en de buren waren zo lief om voor mij én voor de andere buurvrouw (die zelf niet moet studeren maar wel de examens van haar leerlingen moet verbeteren en daardoor ook haar wederhelft met kroost weggestuurd had) een lunch te maken én ons weer buiten te ‘schoppen’ zodat we verder zouden werken.

De cursus voor het examen van vrijdag is nu voor de eerste keer ingestudeerd en straks ga ik beginnen aan de tweede revisie. De cursus voor het examen van woensdag is ook al een eerste keer gestudeerd en die overloop ik straks nog eens met vriendin B. om nota’s te vergelijken en te zien dat we alletwee alles hebben (open-boekexamen, weet ge nog?).

Enfin, het ziet er deftig uit *doet rap voort*

Geef een reactie