Kick off

Het laatste semester staat voor de deur en dat is het semester waarin ik stage moet doen. Stage zoals in voor een echte klas staan in een echte school en les geven. Scary.

Maar vandaag een paar goede zaken.

Ik had al één stageplaats voor de helft van mijn uren en vandaag had ik een afspraak met de vakmentor. Een zeer aangenaam gesprek gehad en het ziet er naar uit dat het een goede samenwerking gaat zijn. Ik weet nu aan welke klassen ik les ga moeten geven en zelfs al welke onderwerpen ik ga geven wanneer. Bovendien heeft ze aangeboden om de andere helft van mijn stage ook te begeleiden, dus ik was direct een pak minder ongerust om niet aan mijn stageuren te geraken.

En toen kwam ik thuis en bleek nog een stageaanvraag aanvaard te zijn. Ik heb nu gewoon keuze te over.

Een gewicht is van mijn schouders gevallen want het tweede semester begint al over een goede twee weken. Nu kan ik op mijn gemak alles beginnen voorbereiden.

Geef een reactie