Hoera, nogmaals

Ik was het al helemaal uit het oog verloren, zo gerust was ik erop. Maar deze namiddag, toen ik met de dochter in de stad liep op zoek naar de laatste solden, viel mijn euro: ik zou mijn rapport vandaag krijgen.

Thuisgekomen zou ik onmiddellijk kijken, maar uiteraard was ik dat in eerste instantie nog eens vergeten. Maar kijk, het is er toch nog van gekomen. Na het eten toch nog gaan kijken en mijn vermoeden werd bevestigd: ik ben geslaagd voor mijn derde semester.

Het is dus officieel en nu mag ik ook officieel met mijn stage beginnen. Overmorgen heb ik al mijn eerste afspraak met mijn stagebegeleider en vrijdag ga ik op observatie in mijn stageschool en vanaf volgende week sta ik dan zelf voor de klas. Spannend.

Vanaf nu nog vier maanden …

4 thoughts on “Hoera, nogmaals”

 1. Proficiat met je goede rapport en veel succes met de stage. Dat zal allemaal niet makkelijk geweest zijn met zo’n huishouden, denk ik. Maar je hebt het gehaald!

 2. San,
  Even een curieus vraagje. Staat er op jullie rapport per module ook enkel geslaagd of niet geslaagd. Of worden er bij jullie punten/percentages vermeld? Is jouw opleiding een SLO bij een CVO of elders?
  Dank je wel voor je antwoordjes.
  Ben zelf een SLO-er (doe de opleiding in één jaar overdag in Vlaams-Brabant).

 3. Op ons rapport wordt elke module opgesplitst in Theorie, PP en OP en per onderdeel krijgen we punten. De percenten kunnen we dus zelf uitrekenen.
  In het algemeen overzicht staat wel enkel G (geslaagd)/niet geslaagd (NG).
  Mijn opleiding volg ik bij een CVO, in vier semesters, dus verspreid over 2 jaar. Waar ik les volg heb je keuze tussen avondonderwijs (gemiddeld 2 avonden) of dagonderwijs (1 dag per week dan) en ik heb, voor zoveel als mogelijk was, telkens vrijdag overdag les gevolgd (sommige vakken werden alleen ’s avonds gegeven, dus was het een combinatie dag- en avondonderwijs).

 4. Proficiat! Ik ben zelf momenteel volop stagelessen aan ’t geven, dus ik kan de spanning wel begrijpen :). Veel succes ermee! (en bij deze ben ik ook uit de schaduwen getreden, ik lees je blog al een hele tijd, maar heb nog nooit gereageerd denk ik)

Geef een reactie