Het zit er weer op

Voilà. Die zijn ook weer voorbij. 10 dagen feest (en ook een beetje werken, maar dat was voor een zeer goed doel en dat voelt niet als werken aan).

We hebben op dag acht nog mooie voorstellingen gezien en prachtig vuurwerk. Op dag negen was er nog Puppetbuskersfestival met een zeer goede voorstelling (ze hebben dan ook zeer terecht de Luc Vincentprijs gewonnen) en een voorstelling die noch ik, noch de kinderen goed vonden. De avond heb ik dan met de vier kinderen afgesloten op het Entresortplein in heel goed gezelschap.

Vandaag zijn we dan eerst heel lui geweest om dan in de namiddag nog even te gaan kijken naar Theater Exces. Ook niet mijn ding, maar dat weten we dan voor de toekomst. Vanavond ging ik eigenlijk thuisblijven. Ik had het wel gehad. Maar toen stonden vrienden voor de deur, dronken we eerst thuis nog een glas en ging ik dan toch nog eens mee tot op Bij Sint-Jacobs naar Fifty Foot Combo kijken. Ze gaven een eenmalig reünieconcert en ik moet zeggen, het was toch wel wreed de moeite. Ik kende ze alleen van naam. Ik ga nu toch ook eens naar hun muziek luisteren. Ik heb wel een fantastische versie van Banana Split gehoord en dan nog iets van Louis Neefs.

Een mooie afsluiter van een fantastische 10-daagde. We kunnen weer beginnen aftellen tot volgend jaar.

Geef een reactie