Make It Happen

Het moet niet altijd lollig zijn hier op den blog. Soms mag een serieuze noot ook, zeker als het nog iets is waar ik mij volledig in kan vinden. Op vraag van de mensen van Enchanté dus een postje over een goed doel, namelijk ‘Make it Happen’.

Het is een goed doel van het Belgisch kledingmerk Hampton Bays en hun bedoeling is om hiermee een traditie uit te bouwen en dus geen eenmalige stunt te doen. Voor deze eerste actie koos men als goed doel voor een lokaal project: de Bleekweide, een plaats waar mensen begeleid worden wanneer zij te maken hebben met een verlies door de dood. Een plek waar ik mij zeer goed kan inbeelden dat die hoognodig is voor heel wat mensen die het moeilijk hebben om in hun eentje of zelfs in familieverband een zwaar verlies te verwerken en dat willen doen met professionele begeleiding. De Bleekweide biedt niet alleen professionele steun aan, maar biedt ook een omgeving waar mensen kunnen herstellen. Een heel mooi project, denk ik dan zo.

Bij dit charity-programma komt blijkbaar nogal wat creativiteit kijken want om geld in te zamelen hebben ze bij Hampton Bays hun iconische T-shirt laten pimpen door verschillende bekende Vlamingen en ook door hun eigen medewerkers. De T-shirts zijn te koop via de Facebookpagina van Hampton Bays. Dus als je geïnteresseerd bent of gewoon een goed doel wilt steunen: kopen die handel!

Het merk wil met deze actie ook laten zien dat ze een nieuwe wind willen laten waaien door hun collecties. Hampton Bays wil ‘a way of life’ zijn door meer te focussen op toffe accessoires en lifestyle. De volledige make over die hun winkels in Gent en Antwerpen kregen maakt ook duidelijk dat er een nieuwe vibe voelbaar is.

Soit. Een beetje reclame dus, maar vooral: een goed doel dat uw steun waard is. En met een beetje geluk komt er nog een vervolg, want ik mag mijn eigen T-shirt pimpen en als dat een beetje lukt zal ik uiteraard het resultaat hier tonen.

One thought on “Make It Happen”

Geef een reactie