Zoo leuk

Gisteren ons jaarlijks bezoekje aan de Zoo gedaan. Wij hebben sinds een aantal jaar een gezinsabonnement (vier jaar denk ik ondertussen) omdat we toch elk jaar één keer naar Antwerpen en één keer naar Planckendael gaan én naar Plopsaland gaan. We maken daar dus goed gebruik van.

In plaats van gisteren dan uit te slapen heb ik gewoon de wekker laten staan alsof we naar het werk/opvang moesten: ik wou de trein van 8.14u halen. Want abonnees mogen een uur vroeger binnen in de zoo en ik wou dat wel eens meemaken. Gelukkig waren de kinderen akkoord.

Om 9u toegekomen in een ongelooflijke rustige zoo. Nog een voordeel van zo vroeg te gaan: we hebben een ongelooflijke rustige dag gehad met veel slenteren, we bleven uitgebreid bij de kooien staan om alle bordjes te lezen en de weetjes over de dieren op te nemen én we hebben alle dieren gezien.

We hebben de zeehonden zien voederen, de kinderen hebben mogen helpen om de aalscholvers eten te geven en we hebben de zeeleeuwenshow gezien.

Nu nog eens kijken in de agenda wanneer we naar Planckendael zouden gaan en of het doenbaar is om ook daar gebruik te maken van dat uur voordeel. Oh ja, en Louis wou ook eens naar het Serpentarium

Damn, die vakantie duurt nooit lang genoeg 🙂

Geef een reactie