Shotten

Vandaag nog eens naar een voetbalwedstrijd gaan kijken. Niet van Jan. Nope. Naar eentje van de eerste klasse, allez, de ‘Jupiler league’. De ‘grote’ dus. Club Brugge-AA Gent.

’t Zit namelijk zo. Een van de voetbalpapa’s is grote Club Brugge fan en om de zoveel tijd vraagt hij dan iedereen van de ploeg om mee te gaan naar een match. Een andere papa is grote AA Gent fan. Dus welk een betere wedstrijd om met de ploeg te gaan kijken dan Club Brugge-AA Gent?

We waren met meer dan 40 (kinders, mama’s, papa’s, vrienden, broers, zussen, …) dus werd een bus georganiseerd. Er was cava en pintjes en er waren koffiekoeken en er was veel ambiance op de bus (en dat had niets met de drank te maken).

Er was ook veel ambiance op de match, maar dan niet omdat de match zo goed was. Zelden zo’n saai voetbal gezien, sorry (en ik ben daar niet alleen in, gelukkig). De ambiance kwam er door onszelf en door te luisteren naar de supporters.

Behalve voor de match was het dus een zeer geslaagde uitstap. De kinders hebben zich goed geamuseerd en de volwassenen hebben elkaar nog wat beter leren kennen. Altijd goed dus.

De mama’s hebben ondertussen ook al eens gebrainstormd over een volgende uitstap en raad een keer, het zal niets met voetbal te maken hebben đŸ™‚

Geef een reactie