– 1 … weeral

Nadat broer en zusjes op schok zijn mogen gaan, is het dit weekend de beurt aan Louis. Hij zal het weekend doorbrengen in Nederland bij zijn peter, mijn broer.

We zien mijn broer niet zo heel veel. Even spontaan op en neer rijden naar Nederland zit er niet zo rap in, want niet alleen is het toch even rijden, mijn broer en schoonzus zijn alletwee dokters wat dus een druk bestaan met zich meebrengt en de vakanties van de kinderen liggen vaak ook op een ander moment. En dus zijn de bezoekers meestal beperkt tot de verjaardagsfeestjes van de kinderen (er zijn er 9 in de familie, dus dat zijn er toch al wat) en de feestdagen.

Sinds een drietal jaar is er voor Louis dit weekend tijdens de grote vakantie bijgekomen. Het is een weekend waar hij telkens weer ongelooflijk naar uit kijkt. Een weekend one on one time met zijn peter en met de neefjes. Een weekend waar meestal ook een uitstap(je) in zit naar één of ander natuurgebied om dieren te zoeken en te bekijken (dassen, zeehonden, vossen, …), want mijn broer en de neefjes zijn al even zot van dieren als Louis. Een weekend onverdeelde aandacht dus.

Zondag brengt mijn papa hem terug en ik ben er zeker van dat Louis een stralende glimlach op zijn gezicht zal hebben.

Geef een reactie