15 min

Zo lang heb ik gratis internet. Ondertussen dus al minder, want ik heb mijn mail ook al gecheckt, maar toch.

Wachten. Een goed moment om nog eens iets te schrijven. De mensen naar Straatsburg, die moeten niet meer wachten. Maar wij gaan niet naar Straatsburg. Wij gaan naar Barcelona en dus wachten wij wel nog.

Wij, dat zijn Zelie en ik. Wij trekken er een weekendje op uit. Een lang weekendje, tot en met maandag, want maandag hebben de kinders geen school en dus vonden wij dat een uitstekend moment om er even tussenuit te gaan.

Behalve onze vlucht (vanuit Rijsel) en onze logies is er niets gepland. We zien wel als we toekomen. We gaan ons alleszins amuseren, dat staat op de planning. Een beetje shopping (Zelie is nog altijd aan het groeien; nodige shopping dus, geen luxe), dat ook en proberen vriendinnen van Zelie te zien. Verder, ons gewoon laten meevoeren met het moment.

Ik kijk er naar uit.

One thought on “15 min”

Geef een reactie