GF15

’t Is weer zover: Gentse Feesten.

Dit jaar ‘moet’ ik niet meer schrijven voor het project, maar dat wil niet zeggen dat het geen drukke feesten zullen zijn.

De laatste weken werd het programma opgesteld, herbekeken, aangepast en opnieuw opgesteld. Werden tickets geboekt (en betaald) en werden plannen gemaakt met vrienden om af te spreken en samen dingen te doen en te bekijken. Sommige van onze vrienden zien we namelijk enkel tijdens deze periode, dus moet de planning wel goed bekeken worden. Het is trouwens toch plezanter om in groep dingen te doen, zowel voor de volwassenen als voor de kinders.

Vandaag is het nog kalm en ik denk niet dat we echt gaan ‘gaan’: Anna heeft nog een slaap/verjaardagsfeestje en op de planning staat nog niets. Maar morgenmiddag is ze terug en vanaf  13u beginnen we er aan.

Nieuw dit jaar is dat Jan ook 4 dagen zal optreden met zijn dansschool: zijn leraar breakdance en de lerares jazz zullen met een paar van hun leerlingen 4 dagen demo’s geven. Hij kijkt er zeer naar uit.

 

Geef een reactie