GF15 – dag 5

Gezien de subsidies voor zo goed als alle theaterachtige dingen serieus teruggeschroefd werden, was het dit jaar ook kalmer op het Puppetbuskersfestival en hebben we vandaag zelfs geen nieuwe voorstellingen gezien.

Dag 5 betekent ook laatste dag van MiramirO, want dat duurt maar 4 dagen. Misschien wel de laatste dag, maar zeker niet de minste.

We deden mee aan een ongelooflijk plezante en hilarische ‘voorstelling’ van het Tony Clifton Circus: Misson Roosevelt. Door het centrum met een rolstoel, tijdens de Gentse Feesten. Fantastisch! Serieus, bekijk de foto’s maar.

We hebben zo goed als alle voorstellingen gezien, maar ik heb er geen foto’s van. Ik denk dat er dit jaar maar 1 voorstelling bij was die écht niet voor mij was en 1 voorstelling die ik maar zozo vond. Voor de rest weer mogen genieten, ons verbazen en verwonderen, ons hart vastgehouden van spanning maar ook van emotie. Chapeau opnieuw aan MiramirO.

Het was vandaag afscheid nemen van een stukje GF, maar we kunnen weer uitkijken naar volgend jaar … hopelijk, als de subsidies er nog doorkomen.

Geef een reactie