#boostyourpositivity

Ik dacht, laat ik mij nog eens engageren om iets te doen, op meer regelmatige basis. En ook: laat ik mijzelf nog eens forceren om iets socialer te doen.

Vorige Boost your positivity vond ik leuk en ik was geneigd om mij in te schrijven, maar ik zat zo in een (blog)dip dat ik niet dacht dat ik mijzelf genoeg kon motiveren om mee te doen. En dus deed ik het maar niet. Werkloos zijn doet namelijk niet veel goeds aan je eigenwaarde en niet alle dagen zijn ladieda dus.

Maar kijk, soms geef ik mijzelf dan een schop onder mijn gat en dan schiet ik weer in gang en omdat ik nu toch al weer een redelijk tijdje relatief regelmatig schrijf, heb ik mijzelf gedwongen om mij positiviteit ook een schop onder zijn gat te geven. Want uiteindelijk ben ik toch een vrij positief persoon en dat wil ik blijven, ondanks de miserie van de laatste tijd(en).

Ingeschreven dus en we zien wel waar we geraken. Toch één voordeel aan werkloos zijn: ik kan weer eindeloos nieuwe blogs ontdekken want tijd genoeg om ze te lezen 😉

3 thoughts on “#boostyourpositivity”

  1. ha en zo vind ik jou ook terug…je stond vroeger in bloglines in mijn blogroll maar sinds die gestopt zijn ben ik een paar blogs kwijtgeraakt blijkbaar.

Geef een reactie