Voedselorgie

Het was een weekend van veel en lekker eten. Ge zult dat zien, dat dat altijd allemaal samen valt.

Donderdag was het de laatste kookles en dat houdt in dat wij (als studenten) niet zelf koken, maar naar Brugge gaan en verwend worden door de school met een driegangenmenu. Het was, net zoals vorig jaar, wel erg lekker (maar voor mij mochten de porties toch wat groter geweest zijn).

Vrijdagavond mijn maandelijkse afspraak met de vriendinnen. Een ‘nieuwe’ zaak uitgeprobeerd in Gent, Bodo, en ja, het was lekker, maar vooral: opnieuw uitstekend gezelschap en dat maakt de maaltijd des te lekkerder.

Gisteren dan ‘geëindigd’ met zelf te koken, samen met den anderen natuurlijk. Bleek namelijk dat de nieuwe partner van een vriend, vroeger nog een collega was van Michel zijn neef, toen hij in Italië werkte. Neef en vrouw uitgenodigd, vriend en partner uiteraard ook en een heel gezellige avond rond onze tafel doorgebracht.

Veel en lekker gegeten dus de afgelopen dagen, maar ook en vooral veel genoten.

Geef een reactie