Kieskeurig

Het is al een hele tijd dat er spullen bij ons weg moeten. Dingen die gestapeld staan, maar die we eigenlijk nooit gebruikt hebben.

Nu er twee kinders bijkomen, kunnen we alle plaats in ons huis gebruiken. Kringloopwinkel to the rescue.

Afspraak gemaakt, en gisteren kwamen ze langs. Maar vooraleer ze er waren moest er nog een heel pak verhuisd worden: van het achterhuis (eerste verdiep én gelijkvloers) naar voor, van het eerste verdiep naar beneden, van het tweede verdiep naar beneden …

Het meeste heb ik samen met Louis en Zelie gedaan, in de voormiddag. Ook nog een chanceke: Zelie had net haar verjaardag gevierd met haar vriendinnen en die waren blijven slapen: extra handen om te helpen!!!

Daarnaast zijn de buurmannen komen helpen: een redelijk zware kast die van het eerste naar beneden moest komen, en dat kon enkel via het raam. Kunst- en vliegwerk was nodig en ook, spierbundels om ervoor te zorgen dat ze niet op de stoep in duizend stukken zou uiteenspatten (en er geen gewonden zouden vallen).

En dan was het wachten: ze zouden tussen 13u en 16u komen. Uiteraard waren ze er pas om 15u45. En dan begon het: de kast van boven namen ze (gelukkig) mee (anders hadden de buurmannen voor niets hun werk gedaan). Alle elektronica namen ze ook mee, maar de twee slaapkamers die we naar de gang hadden verhuisd weigerden ze: teveel schade madam, terwijl ze niet beschadigd waren, enkel oud.

Soit: de troep staat dus nog in de gang en mag naar het containerpark. Tot zo ver het zoeken naar een ecologische oplossing.

2 thoughts on “Kieskeurig”

  1. Ondertussen gelukkig al een oplossing gevonden en die is het ook zelf komen halen (zou niet geweten hebben hoe ik dat allemaal in mijn eigen auto zou moeten gekregen hebben)

Geef een reactie