Overdracht

10 jaar oudervereniging zit er op. Begin deze maand was de eerste vergadering van het nieuwe schooljaar zonder mij en dat is dan ook de maand dat de bestuursfuncties herkozen worden.

Mijn opvolgster vroeg mij een paar dagen geleden om eens samen te zitten en te overlopen wat er al dan niet gedaan moest worden en waar dingen te posten/verspreiden/bewaren en whatnot.

We moesten toch alletwee eten, dus werd het een lunchafspraak bij Nunchi: je kan maar beter lekker eten terwijl je werkt. Dat motiveert. (en dat het lekker was!)

nunchi

En zo werd een hoofdstuk bijna definitief afgesloten. ‘Bijna’ want er volgt nog een uitzwaaidiner en ik weet niet of ik daar moet naar uitkijken of niet: er worden dan namelijk altijd gênante speeches gegeven. Anderzijds wordt er ook altijd goed gegeten.

Twijfelgeval dus 😉

Geef een reactie