Raar

Op het werk kan ik een beetje achtergrond geluid opzetten met muziek van Michel geleend.

Er staat daar een hele boel muziek bij die ik niet ken (uiteraard) en ik weet dat er een pak rare dingen tussen zitten, maar ik probeer zo een beetje nieuwe dingen te leren ontdekken.

Af en toe lukt dat.

Zo heb ik Afro Celt Sound System, Cesaria Evora, Compay Segundo en nog een hele boel andere muziek leren kennen en dat is wel leuk.

Ik probeer ook zo een beetje de “zuiderse/exotische” muziek eruit te halen (een nogal ruime noemer hoor voor mij) en vandaag zie ik staan “Korla Pandit”. Klinkt exotisch genoeg voor mij, dus luisteren maar.

Niet goed. Toch niet voor mij. Covers op een orgel??? In muzak-achtige stijl gegoten.

Een beetje experimentele muziek sla ik niet direct af, maar dit is absoluut niets voor mij. Ik ga dat plaatje er nu maar uitnemen, kwestie van genoeg orgel gehoord te hebben voor een (heel lange) tijd.

Geef een reactie