Slapen? Wakker?

Ik slaap de laatste tijd nogal raar.

Het is eigenlijk dat ik niet echt weet of ik nu slaap of wakker ben.

Ik heb de indruk dat ik gedurende periodes tijdens de nacht wakker wordt en dan over allerlei dingen begin na te denken, maar dat dat evengoed kan zijn dat ik niet wakker ben en dus droom dat ik wakker wordt en over dingen nadenk. Want als ik dan effectief wakker wordt (bv. omdat één van de kinderen mij wakker maakt of omdat de wekker gaat) weet ik begod niet meer waarover ik aan het nadenken was.

Anderzijds ben ik wel constant moe, hoe vroeg of laat ik ook naar bed ga, wat een indicatie kan zijn dat ik dus effectief zou kunnen wakker worden tijdens de nacht en dus geen goede nachtrust heb.

Doet mij een beetje denken aan de discussie of we nu wakker zijn of slapen en hoe we nu zeker kunnen zijn dat we niet slapen en dromen dat we wakker zijn en een leven hebben en zo.

Ik zal het maar op “de hormonen” steken zeker. Altijd een goede oplossing.

Geef een reactie