Nog één

Van al mijn “klachten” bij deze zwangerschap ben ik er nog één uit het oog verloren.

’t Is eigenlijk zo dwaas (maar tegelijkertijd zo vervelend) dat ik het eigenlijk altijd over het hoofd zie: per dag heb ik zo’n 3-tal bloedneuzen. Toch minimum. Zeer vervelend.

De hopen kleren die ondertussen al onder de bloedvlekken hebben gezeten. Niet te tellen (voor de onwetenden: bloedvlekken wassen eruit als niets in gewoon koud water. Dus eerst uitwassen met koud water, daarna pas bij de gewone was steken).

En natuurlijk krijgt ge dat altijd op de meest onmogelijke tijden. Bijvoorbeeld tijdens het autorijden als je midden in druk verkeer zit. Probeer maar een neusgat dicht te houden én te sturen én op het verkeer te letten én richtingaanwijzers te laten werken … Of midden in een vergadering. De gezichten. Niet te doen.

Enfin, ik wijt het aan de zwangerschap want vroeger had ik eigenlijk nooit last van bloedneuzen. We zien wel wat het gaat geven binnen een maand zeker?

Geef een reactie