Hoezee

Het is mooi(er) weer!!

Ik ben blijkbaar niet de enige die erover uitzinnig is, maar ge zoudt van minder na al die tijd.

Het leuke is, momenteel toch, dat met de werken hier in het straat, de kinderen buiten kunnen spelen zonder dat we ons zorgen moeten maken. De betegeling is al tot ver voorbij onze deur gevorderd en overal ligt een laag zand. Wat kan een kind nog meer wensen: een prachtige zon, een zee van ruimte, geen auto’s en een zandbak voor de deur? We hebben ze van gans de namiddag niet gehoord. Zalig (zowel voor hen als voor ons) 🙂

Op het einde van de namiddag heb ik toch nog een efforke gemaakt en zijn we met z’n vieren (papa was niet mee) nog eventjes naar het park getrokken waar ze eventjes in de speeltuin gespeeld hebben en dan vooral achter de bal gelopen hebben.

Leuke dag en zeer relaxed.

En nu maar hopen dat het blijft duren (en vooral: nog beter wordt).

Geef een reactie