Lezen

Zelie leest enorm graag en dat gaat alsmaar beter en beter. Logisch, denk ik, als je het graag en veel doet.

Het leuke is dat ze ook rapper begint te lezen en tegenwoordig de ondertiteling van programmas leest. We moeten dus beginnen opletten welke programmas we laten opstaan. Ze begint rap genoeg te zijn om alles te kunnen lezen.

Het andere dat nu begint op te vallen is dat ze intonatie in haar lezen begint te steken. Veel aangenamer om horen want voorlopig geeft ze nog de voorkeur aan luidop lezen. Echt stil lezen doet ze namelijk nog niet. Het stilste is zo’n bijna onhoorbaar geprevel, dus nog niet volledig stil.

Nog een beetje en ik moet niet meer mee naar boven om verhaaltjes voor te lezen … maar niet echt want ze kan dat eigenlijk nu al en ze hebben alletwee nog altijd liefst dat ik voorlees.

One thought on “Lezen”

Geef een reactie