Anna

Een zalige baby. Ge moogt er zeker van zijn.

Zo’n braaf kindje, ongelooflijk.

Na de bevalling had ik hoognood aan slaap en die heeft ze mij gegund: een volle vijf uur! Mens, deed dat deugd: geslapen van 21u30 tot 2u30. Na haar voeding toen viel ze opnieuw onmiddellijk in slaap tot de volgende voeding om 5u waarna ik haar niet meer heb gehoord tot de verpleegster haar om 8u30 wakker maakte om haar te verzorgen.

Tegen gisterenavond had ze een mooi patroon opgebouwd: zeer regelmatig eten om de drie uur. Fantastisch.

En ik weet nu ook waarom ze zoveel bewoog in de buik: niet omdat ze zoveel wakker was maar omdat ze gewoon heel beweeglijk is, ook in haar slaap. Ze beweegt haar armpjes en beentjes ook in haar slaap. Dus mijn “zorgen” om een wakkere baby waren ongegrond. Anna slaapt praktisch onmiddellijk in na elke voeding en ze komt pas wakker zo’n vijf minuten voor de volgende voeding. Totale rust, dat is dat kindje.

Nu hopen dat het zo blijft. Sowieso is het nu al een ideaal vierde kindje: nog maar twee dagen oud en een volledig uitgeruste moeder, beter kan ik niet wensen.

One thought on “Anna”

  1. ha merci San, dergelijk verhaal stelt me gerust! De baby in mijn buik is nl ook bijzonder beweeglijk en ik dacht al dat ik in juni een adhd-erke op de wereld zou zetten šŸ˜€

Geef een reactie