Eén maand later

’t Is alweer een maand geleden dat Anna geboren werd. Eigenlijk één maand en één dag, maar zo nauw steekt het nu ook weer niet hé?

Deze morgen had ik dus een nacontrole bij de gyneacoloog en alles is in orde. Ik moet niet meer terug tot mijn jaarlijkse controle volgend jaar … which is nice. Want eerlijk gezegd: een bezoekje aan de gyneacoloog staat niet hoog op het lijstje van dingen die ik graag doe. In tegendeel.

Langs de andere kant: ik zit met een ideetje in mijn hoofd dat een nog veel minder aangenaam gevolg zou kunnen hebben dan een simpele gyneacologische controle. Vannamiddag eens bellen om meer informatie en eventueel een afspraak en dan zien we wel.

Sowieso zou het maar voor binnen een paar maanden zijn, àls het kan en mag, dus details volgen wel als het zo ver is.

2 thoughts on “Eén maand later”

Geef een reactie