Sensory overload

Vanavond naar het Eurovisiesongfestival gaan kijken in groep: er was eten en drank en veel mensen en dat is altijd leuk voor het songfestival, want ik kijk daar nu eenmaal niet naar voor de schone muziek, wel omdat het zo leuk is commentaar te geven. En in je eentje commentaar geven en lachen met acts is niet leuk, niewaar.

De drie oudsten zijn gaan slapen bij mamie en grandpère. Anna kan dat uiteraard nog niet, zij moet nog dicht bij mij blijven kwestie dat ze dan tenminste eten heeft.

Het was zeer gezellig en druk en ook wel luid. Tot 22u30 heeft Anna zich eigenlijk wreed braaf gehouden. Nadat ze gegeten had dacht ik een toertje te maken zodat ze in slaap zou kunnen vallen, maar dat is niet gelukt.

Anna lag met wijdopengesperde ogen in de buggy en gaf geen teken om in slaap te vallen. Ik ben dan maar met haar naar huis gegaan om haar in alle rust in haar bedje te kunnen leggen.

Thuis bleef ze maar overalert en zelfs na nog wat gedronken te hebben, waarvan ze meestal slaperig wordt, bleef ze superwakker.

Ik heb haar nu uiteindelijk gewoon in haar wieg gelegd en na nog een heel klein beetje tegensputteren is ze toch (eindelijk) in slaap gevallen.

Het was duidelijk allemaal te veel voor haar.

One thought on “Sensory overload”

Geef een reactie