De Feesten

Hier ten huize doen we ook van Gentse Feesten. ‘We’ dat zijn eigenlijk ik en de kinderen, Michel van dienst zijnde voor het project (en ook een klein probleempje hebbende met zijn rug :)).

Sinds zondag zijn we dus op stap, wreed gezellig. Voor Gentblogt hebben we en pasje gekregen voor het Puppetbuskersfestival waar we regelmatig zitten en nu het Straattheaterfestival begonnen is kunnen we zeker niet meer thuis zitten.

Nu krijg ik van alle kanten te horen dat ze mij bewonderen, zo alleen met vier kinderen, maar ik zie dat zo niet. Ten eerste heb ik ze gewild. Het is een keuze en het heeft dan toch geen zin u op te sluiten omdat ge niet buiten durft.

Ten tweede heb ik zeer brave kinderen. OK, zowat iedere ouder zal dat wel zeggen van zijn kinderen, maar echt waar hoor: ik heb zeer brave kinderen. Zelie en Louis gaan, als we op stap zijn, nooit ver weg en als ik zeg hand/buggy vasthouden of hier blijven, dan luisteren ze meteen. Jan is ook een goede *student*: als hij moet oversteken en de buggy of een hand vasthouden dan doet hij dat ook onmiddellijk. Het enige wat hij nog beter moet leren is in de buurt te blijven als we wandelen, maar zo erg is het nu ook niet.

Met de feesten heb ik een duo buggy kunnen lenen: Anna kan achterin liggen terwijl Jan voorin kan zitten. Want alhoewel Jan flink kan stappen, vond ik het toch aangewezen om tijdens de feesten iets te hebben waardoor we langer op baan konden blijven zonder dat ik Jan uiteindelijk zou moeten dragen.

En dat maakt alles eigenlijk nog veel simpeler want nu heb ik maar twee kindjes om echt naar om te zien.

Enfin, als ge ons tegenkomt, zeg maar gerust hallo hoor en echt, ge moet geen medelijden of bewondering hebben 😀

One thought on “De Feesten”

  1. hihihi sandra dat herken ik !!Vroegernals ze kleiner warenen naat de feesten gingen voelden we ogen ons gezinnetje tellen en ze geraakten tot zeven .Ik vroeg ook niet om medelijden of bewondering….gewoon one keuze en dan kun je dat wel aan he !!!!Als ik met ons josefien(nr5)en de andere ging winkelen en een terrasje doen,keken vooral oudere dametjes medelend toe.Een vriendin vroeg me ook eens druf jij op straat komen….en al die commentaar die je gaat krijgen…?Nu zijn de jongste pubers van 18j…….leven genog nog in huis!!maar geniet van je kindjes en de feesten !!!moest ik in gent wonen ik ging met je mee hoor!!!!!!

Geef een reactie