Post

Zelie kreeg gisteren post. Van Interfot-sports.

Nu eigenlijk niet Zelie maar Lelie: de idioten hebben haar naam niet goed genoteerd. Wie die idioten zijn? Wel, de mannen die fotos trokken op de ING loop hier in Gent. Zelie heeft toen meegelopen en bij aankomst werd een foto van haar gemaakt.

Er zat in die enveloppe een foto van haar als ze aankomt en een begeleidend briefje.

Leuke foto, dat wel. Ge ziet dat ze aan het einde van haar krachten is maar toch niet wil opgeven.

Het briefje was minder leuk:

“Ter herinnering aan jouw sportieve inspanning, hopen wij je aangenaam te kunnen verrassen met deze unieke foto. Indien je hem graag zou behouden, hoef je alleen maar 6 euro over te maken via het bijgesloten bankoverschrijvingsformulier. Deze verzending is geheel vrijblijvend en houdt geen enkele aankoopverplichting in.”

6 euro! Voor nen foto! Waar ik zelfs niet om gevraagd heb! Dat mogen ze nu wel schoon vergeten. Ik heb niet voor niets rechten gestudeerd: alles wat u opgestuurd wordt zonder dat ge het gevraagd hebt moet ge noch betalen, noch terugsturen.

En dat gaan we dan ook niet doen.

Bedankt voor de foto mannen. Het is effectief een schoon aandenken, maar als ge geld wilt moest ge maar een bestelling opgestuurd hebben en niet de foto zelf.

5 thoughts on “Post”

  1. nja ik zou ook niet voor een foto van een lelie betalen als het geen magritte is of hoe heette die franse schilder ook al weer verdikke…
    zeker neit als ge nen vnet hebt die het tien keer beter kan, of zefls honderd keer beter 😉

  2. Ik heb er zo al een hele collectie. Nog geen één foto betaald. Maar nu hebben ze door dat ik niet ga betalen. En ik krijg geen foto’s meer. Volgende keer schrijf ik me in als mevr. Decroubele 🙂

Geef een reactie