Amaai

Drie daagjes niet op tinternet gekund en direct veel in te halen. Het is wat. Wie had er beweert dat het kalmer was tijdens de zomermaanden …?
Ja, sinds ze woensdag van Telenet moesten komen waren (en zijn) er hier wat computerproblemen.

Eerst kon ik niet op het internet. Michel heeft dus moeten prutsen om den boel hier weer te laten draaien. En nu werkt het draadloos internet nog niet zodat ik ’s avonds niet kan surfen en bloggen wegen geen computer.

Jaja, ik hoor jullie wel denken dat er hier toch genoeg computers staan en dat is ook zo, maar zo werkt het niet hé! Ge kent dat toch van die dokter die ziek is maar zelf niet naar een dokter wil gaan? Awel, hetzelfde gaat op voor alle beroepen, dus ook voor mensen die van computer moeten doen op het werk: hij zal dat *dan* wel eens in orde maken (geen verwijt hoor schatje) 🙂
Enfin. ‘k Heb er nog niet veel last van gehad: woensdag en donderdag was ik toch niet thuis behalve ’s avonds (eigenlijk het moment waarop ik meestal blog, maar enfin) en vandaag heb ik het kot voor mij alleen, allez, als ge Anna niet meerekent 😉

Dus tot het draadloos internet weer werkt zal ik mijn postjes moeten opsparen en dan allemaal ineens publiceren. ‘k Ga daar dan nu mee beginnen.

Geef een reactie