Voorbereidingen

Morgen krijgt Zelie haar langverwachte verjaardagsfeestje voor haar (school)vriendjes.

Haar verjaardag is op het einde van het schooljaar. Dit jaar was dat zo hectisch én er was zoveel te doen én we hadden geen inspiratie van wat te doen, dat we besloten het uit te stellen tot het einde van de vakantie. De laatste woensdag, een dag waarop toch zo goed als iedereen terug zou zijn uit vakantie en dus erbij kon zijn.

Morgen verwacht ik dus 9 kindjes. Met mijn vier erbij zullen hier dus 13 kinderen rondlopen.

De voorbereidingen zijn de laatste week getroffen (voornaamste reden waarom Louis op de opvang moest in plaats van thuis te blijven): er moest stof gehaald worden, linten en versiering gekocht (allemaal voor een tent), alles moest ineen gestoken worden, er moesten T-shirts gevonden en gekocht worden, taarten besteld, …

Vanavond de laatste hand gelegd aan de tent. Zelie en Louis hebben goed geholpen en de afwerking heb ik dan gedaan toen ze in bed lagen.

Morgen moet gans de keuken dan nog opgekuist worden en de rest van het huis een beetje op orde gesteld worden en dan om 14u: partytime!

Nu duimen dat alles vlot verloopt.

One thought on “Voorbereidingen”

Geef een reactie