Gelukstraat

Geluk zit in kleine dingen.

De basis van een project omtrent Gelukstraten in Vlaanderen. En jammer genoeg blijken er maar drie te bestaan in gans Vlaanderen. Is dat eigenlijk niet zielig?

Maar er zijn mensen die er wat proberen aan te doen en vanavond doen ze dit hier om de hoek: met een stukje cake en een koffietje lopen mijn buren hier over ’t straat en slaan een gezellig babbeltje met elkaar.

Nog tot 22u vanavond. Kom gerust eens langs.

One thought on “Gelukstraat”

  1. oooooo veel gelukhoor!!maar …..waar ligt de gelukstraat? zo een straatnaam zou ik ook willen,maar een troost:ik woon in de gentstr(hihiihiih)ik zou graag in de std wonen,den buiten is ook mooi …mar je woont ver van elkaar!!!!maar een tof idee van die meisjes want er wonen gelukzakken in jullie straat….jullie mooi gezinneke,veel plezier he !!!

Geef een reactie