Voor alles is er een eerste keer

Mijn eerste stokje gekregen. Vijf dingen vertellen die u nog niet over mij wist. Kan niet wreed moeilijk zijn want zoveel weten jullie niet over mij 🙂

Eens zien:

  • Ik ben zeer zeker over wie ik ben, voor mijzelf en mijn motto’s zijn ‘als het u niet aanstaat, gaat op een ander’ en ‘what you see is what you get’ (eigenlijk twee keer hetzelfde, maar ik heb nogal veel buitenlandse vrienden :)). Een motto/besluit dat ik heb (aan)genomen op de (jonge) leeftijd van 14 jaar.
  • Ik kan moeilijk geloven dat mensen, die mij leren kennen, mij écht graag hebben en ik moet mijzelf altijd (blijven) overtuigen dat de mensen niet doen alsof. Het duurt jàren vooraleer ik zelf echt kan geloven dat mensen niet doen alsof ze mij mogen, maar mij dus ook echt mogen. Op dat vlak ben ik dus zeer onzeker over mijzelf.
  • Ik kan ook niet aan small talk doen. Het komt zéééér onbeleefd over maar het gebeurd zeer vaak dat mensen mij vragen hoe het met mij gaat en het zelfs niet bij mij opkomt om de vraag terug te stellen. Het is niet de bedoeling om onbeleefd te zijn, maar het praten over koetjes en kalfjes gaat mij in het geheel niet af.
  • Ik ben een ongelooflijke spraakwaterval en tetterkous … eens ik je ken. Mensen die ik niet ken, krijgen mijn andere kant te zien: puntje 3.
  • Ik ben zeer diplomatisch … NIET. Hoeft geen verdere uitleg.

Al degenen die het willen overpakken, doe maar. U daar misschien?

2 thoughts on “Voor alles is er een eerste keer”

  1. sandra ,jij kent jezelf heel goed?ik lees graag webbloggen van mensen met een groot gezin,die buitenhuis werken….het leuke is dat we kunnen commentaar geven zonder dat we de persoon kennen,mar wie ken je wel volledig.Ik heb mar wenig echte vriendinnen……..eigenlijk twee ….je je echt kennen..;de rest zijn gezelschapsdames soms omwille van je statuut van jezelf of echtgenoot……waar je kunt dom zijn zonder te blozen ,puur zijn ……Ook al ben ik 53jaar ik weiger te geloven dat ik zo oud ben ,wel ben ik soms blij dat ik zo oud ben :ik doorzie alles beter!!!!maar ik hou van het gewone ,de vriendlijkheid meer moe dat niet zijn ,eeen jine kerst met je gezin!!!!!!!!

  2. ik vind jou nochtans een heel zelfzekere madam 😉 maar ik weet uit enige ervaring dat dat sosm schijn is 😉 lol
    ik ben alik ook niet de enigen blijbkaar die zich soms afvraagt: tiens dien komt nu nog ne keer praten met mij en ik weet nooit wat gezegd, die(n) vindt mij dan leuk ofwa? 🙂

Geef een reactie