Kapper

Straks met de drie kinderen naar de kapper. Allez, met vier want Anna is nog een beetje jong om alleen thuis te blijven, maar alleen de drie oudsten gaan onder de schaar.

Bij Zelie zal het een beetje getopt worden. Zij is al heel lang aan het sparen voor zeer lang haar en het begint eindelijk een deftige lengte te krijgen. Alleen een beetje opfrissen dus.

Louis heeft een nieuw kapsel nodig: na zijn super-kort-haar-met-kuif van deze zomer wil hij het nu lang met als resultaat dat er momenteel zowat alle lengtes inzitten en het echt geen zicht meer is. Een beetje inventiviteit zal gevraagd worden om er niet te veel af te snijden en toch een leuk kapsel over te houden.

Jan zou initiëel alleen een beetje bijgeknipt worden (we zien hem graag met zijn lang(er) haar) maar het zal uiteindelijk toch een nieuw kapsel worden: mama heeft vóór kerst namelijk de schaar ter hand genomen omdat het écht niet meer te doen was van lang haar in zijn gezicht, en het is een beetje (veel) verkeerd afgelopen. De kapper zal nu mogen redden wat er te redden valt.

En zo zullen ze er mooi opstaan voor de foto’s die waarschijnlijk zullen genomen worden.

Nu nog Michel …

2 thoughts on “Kapper”

Geef een reactie