Opluchting

Deze avond rap eens gepasseerd thuis: nog een aantal zaken vergeten en de kat moest ook nog eten krijgen. Ondertussen kon ik ook eens kijken naar wat de werkmensen vandaag gedaan hadden en hoe ons huis erbij lag.

Een golf van opluchting ging door mij. De mannen hebben de boel nog een beetje meer samen gezet en alles grondig afgedekt met zeer dikke plastic. In de living is er niet alleen plastic over alle dingen, rond de ruimte waar ze moeten de herstellingen doen is zelfs een volledig plastic gordijn opgehangen: dubbele bescherming dus.

One (day) down, x to go.

2 thoughts on “Opluchting”

 1. ‘mai! dat hebben die goed gedaan. Toen bij ons dit weekend de electricien vertrok hadden we:
  – geen licht meer in’t toilet
  – geen eletriek meer voor de broodmachine
  – een berg uitgekapte stenen
  – tonnen stof
  – kapotte “moluurkes”
  en heel veel kuiswerk:)

 2. Ha! En dat is nog niet alles: de schorren die ons eerste verdiep dragen staan op een dikke moes ter bescherming van onze arduinen vloer. Goe bezig die mannen 🙂

Geef een reactie