Vliegensvlug

Dat gaat het worden deze namiddag: vliegensvlug alles doen en organiseren en in orde brengen.

Deze avond vertrekt Zelie op weekend met de scouts. Om 20u moeten wij haar gaan afzetten en zondag om 12u mogen we haar weer gaan afhalen.

Ze zit niet ver hoor: in Mariakerke, en gelukkig is de school al gedaan om 15u en hebben we tot vanavond tijd, anders zag ik het mij niet echt doen.

Nu, zoveel heeft ze dus ook niet nodig hé, voor een weekend: slaapzak en matje, verkleedkledij, toiletgerief, genoeg kleren, schoenen en regenkledij (bij haar zal dat haar winterjas worden want die heeft ook een kap en het is nog te koud voor een gewone regenjas), … ‘k Heb het briefje bij mij kwestie dat ik, nadat ik hen zal afgehaald hebben op school, misschien nog langs thuis kan passeren om zeker niets te vergeten.

Maar normaal gezien zal dat niet nodig zijn: ben deze ochtend thuis geweest om met de aannemer te praten over de gedane werken (en factuur dus :() en toen heb ik alles meegepakt dat ze nodig had dat niet bij mamie ligt.

’t Zal weer raar doen, onze spraakwaterval die anderhalve dag weg zal zijn.

Geef een reactie