Foutje

Gisterenavond viel opeens mijn frank: we moesten vandaag naar het verjaardagsfeestje van mijn neefje. Een feestje bij mijn broer in Nederland.

Gelukkig geen probleem: ik wist het al een tijdje op voorhand, had het er vorige week nog eens met mijn zus over gehad, maar ik was het even uit het oog verloren dat het weekend er al was. Vandaar die frank die viel.

Deze ochtend nog een cadeautje gaan kopen, op tijd gegeten (ah ja, want het is toch anderhalfuur rijden) en toch nog een beetje te laat vertrokken.

Iets voor vier kwamen we er aan en … er klopte iets niet.

Naast de auto’s van mijn broer en schoonzus stond er stond maar één andere auto. Hmm. Ik begon al iets te vermoeden, namelijk dat ik misschien toch beter nog eens mijn kalender had bekeken en of het niet de verkeerde dag was?

Toch maar aangebeld en ja hoor: we waren een dag te vroeg. Het feestje is morgen.

K.t! F..k!

We hebben iets gedronken, de kinderen hebben eventjes met elkaar gespeeld en we zijn dan maar terug naar huis gereden.

Morgen opnieuw en nu voor de juiste keer 🙂

Geef een reactie