Volgende stappen

Sinds de vorige post zijn we weer wat verder gevorderd.

Alles is nog eens duidelijk besproken, beide partijen hebben zich akkoord verklaard, de nodige toestemmingen zijn gegeven en er zijn meer concrete afspraken gemaakt.

De voorlaatste fase is ingezet en dat vraagt een beetje inzet van mij om iets regelmatig te doen en wie mij kent weet dat dat wel een probleem is. Maar ik doe mijn best en tot nu toe lukt het wel … achtig 🙂

Midden de Gentse Feesten komen we nog eens samen en daarna wordt een nieuwe fase ingezet. Gelukkig zitten er voor die fase derden in het spel zodat ik hiervoor minder op mijn eigen (niet bestaande) stiptheid moet rekenen.

Wordt vervolgd.

2 thoughts on “Volgende stappen”

  1. en als ik zoiets doe, voor één keertje, en de dag nadien al alle nevels doe verdwijnen, dan krijgt uw ventje het op zijn heupen… Curiosity killed the cat, maar ’t is toch weer maar van dat 😉

Geef een reactie