Vuurwerk

Ik denk dat ik het al eens gezegd heb, maar ik ben dol op vuurwerk.

Er is er nu net een bezig (of is het al gedaan? Tsjien, dat was kort) en ik hoor het, maar op de site van Gent kan ik het niet terugvinden.

Niet dat ik kan gaan kijken, maar het zou toch leuk zijn te weten waar en zo.

Het (eerste) vuurwerk dat ik wel terugvond is dat van 21 juli aan de Watersportbaan. Vorig jaar ben ik er naartoe geweest met Zelie. Dit jaar wil ze weer gaan en Louis ook. Het begint om 23u dus ik denk dat ik de kinderen zal meenemen rond een uur of acht en dan spelletjes zal meenemen … of ik zie nog wel.

4 thoughts on “Vuurwerk”

  1. En ik ben doodsbang van vuurwerk πŸ™‚ ik zal er nooit naar gaan zien (wel van achter een venster of zo). Ik heb altijd schrik dat er iets zal mis gaan, ontploffen, in brand schieten… Een redelijk overdreven angst waarschijnlijk, maar vuurwerk is toch niks voor mij;

  2. Dat moet wel mooi zijn aan de watersportbaan,ik bewonder het liever van op afstand,mar die sfeer van wow en oooooo vind ik welheel leuk.Ik hou ijn hart vast en vertrouw op de vakkundigheid van de vuurwerkmakers

  3. Zou het niet dat vuurwerk op het Sint-Pietersplein geweest zijn (mbt de Tour)? Zelf ben ik niet echt een fan van vuurwerk, ‘k heb altijd schrik (neutje da’k ben) dat er één of ander stuk nu net precies recht op mijn hoofd zal vallen. πŸ™‚

  4. die schrik dat er iets mis kan gaan is niet ongegrond hoor: vorig jaar aan de Watersport is er een pijl in het volk terecht gekomen, gelukkig enkel een paar schaafwonden, maar het kon dus veel erger zijn. Maar net zoals vliegtuigcrashes zijn dat de uitzonderingen en met het precedent van vorig jaar zullen ze dit jaar wel extra voorzichtig zijn… hoop ik πŸ™‚

Geef een reactie