Binnenkort

Nog twee keer slapen en het is zo ver: de Gentse Feesten zijn er weer.

Op de Gentse Feesten is er zoveel te doen en te zien dat alle handen (of in dit geval: pennen) welkom zijn bij het Project zodat de Feesten zo compleet mogelijk verslaan worden. Dus, net zoals vorig jaar, ga ik daar weer rondhotsen met de kinderen én ga ik weer met hen naar het Puppetbuskersfestival kijken om er dan iets over te schrijven.

Gelukkig heb ik dit jaar hulp: samen met twee fotografen en een andere schrijfster zullen alle groepen dit jaar zo vroeg mogelijk besproken kunnen worden zodat we de mensen tijdig zullen kunnen aan- of afraden of deze of gene groep te gaan bekijken.

Spannend, vind ik dat en ik kijk er volledig naar uit. De kinderen ook trouwens. Als het weer nu een beetje meevalt zal het een zeer leuke periode worden.

2 thoughts on “Binnenkort”

Geef een reactie