Over en uit

De Gentse Feesten zijn nu wel echt voorbij en dat hebben we ‘gevierd’, of beter: dat heb ik ‘gevierd’ want ik heb vandaag niets gedaan.

Deze middag ben ik met de kinderen gaan eten naar de Lunch Garden, kwestie van het mezelf gemakkelijk te maken. Toen we weer thui waren heb ik Anna in bed gelegd, een filmpje opgezet voor de drie anderen en ben ik zelf ook in bed gekropen.

Een middagdutje gedaan. Zaaaalig gewoon. Het heeft serieus deugd gedaan.

Vanavond de trend nog even voortzetten en mijn batterijen weer opladen: beetje TV kijken, misschien de nieuwe Harry Potter beginnen, maar ik betwijfel het. Harry Potter is soms te spannend en als het boek goed begint ga ik het weer niet op tijd kunnen neerleggen. Ik zie nog wel.

Voor de komende dagen staat er niets op het programma. Eigenlijk voor de komende twee weken niet. In de tweede week van augustus gaan Zelie en Louis dan een weekje naar zee en daarna staat er weer niets gepland tot de voorlaatste week van de vakantie: Zelie doet dan nog een sportkamp.

Wel leuk zo bijna twee maanden thuis zijn en niets gepland hebben: geen druk, doen en laten wat we willen, de dag plukken, zien wat het geeft wanneer het geeft.

Dit is vakantie zeker?

Geef een reactie