Evolutie

Maandag te ziek om te werken, gisteren iets meer dan een halve dag gewerkt en vandaag zag het er naar uit dat ik het wel de hele dag zou volhouden. Het hoesten is nog niet verminderd maar als ik ’s ochtends iets tegen de koppijn pak dan komt die blijkbaar niet meer terug tot de volgende ochtend.

Maar vandaag was blijkbaar buiten Anna gerekend. Kort na de middag een telefoontje van de peutertuin: Anna had 39 °C. Vroeger dus van het werk vertrokken om dochterlief op te halen.

Anna was een hoopje ellende toen ik aankwam. Ze had van die rooddoorlopen oogjes, zooo zielig. Ze had al geslapen op de peutertuin maar thuis heeft ze nog een serieuse dut gedaan.

Gezien we zaterdag voor een mini-weekend naar de Ardennen gaan leek het me opportuun om toch even met haar tot bij de dokter te gaan en gelukkig heeft hij ‘niets’ gevonden: een serieuze verkoudheid maar zonder enige complicaties. Koortswerende middelen geven en haar vertroetelen en alles zou vanzelf in orde moeten komen.

Morgen werk ik dus nog eens een dagje thuis.

Geef een reactie