Bruin is het nieuwe zwart

Fantastisch toch, die modeuitspraken elk jaar. Het ene jaar is bruin het nieuwe zwart, het andere is rood het nieuwe zwart en zo heeft elk jaar zijn nieuw zwart. Zeer bizar eigenlijk want ik dacht dat zwart dus ‘het’ zwart was en alles. Maar blijkbaar ben ik dus een kalle daarin.

Wij hier thuis hebben eigenlijk ook zoiets: niet ‘het nieuwe zwart’ maar wel ‘de nieuwe choco’. Onze jongens zijn namelijk choco-eters. Als ik hen niet zou verplichten om ook eens iets anders op hun boterham te smeren, dan zouden zij alleen choco eten.

Vorige week zag ik dan in het grootwarenhuis bij het binnenkomen een display van Lotus met daarop: speculaaspasta! Na alle hetze die errond geweest is na De Bedenkers kon ik het natuurlijk niet laten om zo’n pot mee te nemen, want, ge raadt het al, onze twee jongens zijn ook ongelooflijke speculaaseters.

De choco is ondertussen van zijn voetstuk gestoten door de speculaaspasta. Als de jongens nu iets op hun boterham willen vragen ze speculaaspasta. Dus speculaaspasta is de nieuwe choco. Zeg dat ik het u gezegd heb!

12 thoughts on “Bruin is het nieuwe zwart”

  1. Ik heb hem gisteren voor de eerste keer geproefd op de boterham van een collega en het valt mee. Maar ik heb hem nog niet gezien in de supermarkt.

  2. Hier wordt de speculaaspasta enkel in de crèche graag gegeten, thuis moet ze er precies niet veel van hebben, ofwel is het een potje van ’t verkeerde merk.

  3. De speculaaspasta is in elke Delhaize te vinden, staat gewoon bij de choco, honing… Bij ons thuis is het ook een groot succes en veel gemakkelijker dan speculaas te soppen in de koffie 🙂

  4. Je vindt of beter vond hem hier bij ons in Delhaize , want hij was binnen de kortste keren uitverkocht en wordt voorlopig niet bijgevuld . Ik denk dat ze door hun voorraad zitten.

  5. Ik heb alleen die van Lotus geproefd (en dus gekocht): nog geen andere tegengekomen. Maar ‘k weet nu dat ik, als ik een andere tegenkom, die niet meer moet kopen 🙂

Geef een reactie