Kapper

Deze voormiddag in de rapte nog eens langs de kapper.

Zelie haar haar moest al een (hele) tijd geleden geknipt worden maar we hadden nog ‘geen tijd’ gehad. Volgende week heeft ze sportkamp, dus was het nu of nooit en dus hopen dat de kapper op zaterdagvoormiddag niet volgeboekt was.

We hadden chance: geen volk binnen dus eerst Anna rap op de stoel (froefroe bijknippen) en dan was het aan Zelie.

Anna op de rug van Zelie

Ze sprak er al een tijd van dat ze haar haar korter wou en we hebben uiteindelijk de kapster carte blanche gegeven. Het resultaat mag er zijn: assymetrisch en zo eens niet een ‘kinder’kapsel en belangrijkst: Zelie is content.

Zelie naar de kapper geweest

En in de namiddag was het aan mij: na al die jaren dat ik nu al mijn haar zelf kleur, heb ik het eens door proffessionelenprofessionals laten doen. Het valt niet op dat het gedaan is, dus is het voor mij meer dan geslaagd.

2 thoughts on “Kapper”

  1. Meuh! Sirene: taalpelitie!
    Euh, madam: proffesionelen is met 1 f. En het meervoud is professionals.
    Niets mee inzitten ik moet het ook altijd opzoeken. 😉

Geef een reactie