Goed nieuws

Een tijd geleden had ik iemand die voor mij de strijk deed. Iemand privé waar ik dan ’s avonds laat nog mijn mand(en) kon naartoe brengen en ze een dag of (maximaal) twee later kon ophalen.

Mijn strijkster kreeg dan gezondheidsproblemen en het was gedaan met de strijk te brengen en sindsdien is mijn huis niet echt om aan te zien. In eerste instantie zag het er niet naar uit dat het nog zou in orde komen. Toch niet genoeg om ooit nog mijn strijk te kunnen brengen, wel goed genoeg om weer gezond en gelukkig door het leven te gaan.

Maar vandaag kreeg ik het beste nieuws: mijn strijkster is toch voor de volle 100% hersteld en is herbegonnen met strijken. Dus kan ik ook opnieuw mijn strijk brengen.

Haha. Nu nog wachten tot Michel terug is en dan begin ik een paar keer over en weer te rijden.

2 thoughts on “Goed nieuws”

Geef een reactie