HTML voor dummies

Zegt den anderen daarnet: leest dat ne keer om mijnen weblog en zeg wat ge er van vindt. Dus ben ik de gehoorzame en volgzame vrouw zoals altijd en doe wat mij gevraagd wordt.

Er is een post van ‘Iets over HTML’ wat bij mij de spontane reactie ontlokt: ‘wijs: html voor dummies. op mijn lijf geschreven dus’. Want die inleiding, dat is effectief op mijn lijf geschreven hé: ‘voor mensen met een weblog die geen HTML kennen, en het eigenlijk ook niet willen kennen‘, die ‘mensen’, dat ben ik dus.

Ondertussen ben ik tot ongeveer de helft van de post gekomen (ik zit aan ‘links’) en ik kan u verzekeren: ik ben nog mee. Waarom ik dan niet verderlees? Omdat ik doodmoe ben (hebt ge ’t uur al gezien?) en nu eerst ga slapen en morgen de rest dus ga lezen.

Maar ik vind dat wel wreed wijs: ik ga hier begod iets van onthouden en eindelijk iets meer weten over html en alles en dink. Wijs!

One thought on “HTML voor dummies”

Geef een reactie