Kletsen

Er was al lang over gesproken, maar ge kent dat hé: het leven komt ertussen. Zeker als ge met een aantal vrouwen zijt die allemaal een druk leven hebben.

Maar vanavond was dan de avond: we zouden gaan eten in La Cena. Een avondje uitsluitend voor en met vrouwen. Mannen niet toegelaten. De initiële aanleiding en bedoelde opzet is niet volledig geslaagd, maar uiteindelijk was dat niet belangrijk. Eigenlijk alleen een excuus om eens samen een gezellige avond te hebben.

Op het laatste nippertje heeft i. jammer genoeg moeten afhaken, maar ondanks dat was het een meer dan fijne avond. We hebben zelfs het onderwerp ‘kinderen’, op vijf minuten na, helemaal niet besproken, beseften we achteraf. Stof genoeg dus om een hele avond mee te vullen.

We hebben het restaurant gesloten en zijn niet meer op stap gegaan: niet iedereen heeft (al) vakantie. Maar we hebben wel het vaste voornemen dat nog te herhalen. Niet direct morgen of volgende week, maar alleszins in de toekomst. En daar zullen we ons vast en zeker aan houden.

2 thoughts on “Kletsen”

Geef een reactie