Doorregend

Regen op de middag en kort na de middag en toen niets meer. Eigenlijk wel warm buiten en kinderen die een beetje frisse lucht nodig hadden en dus sprongen we op de fiets en gingen naar het Astridpark.

Fijne mensen, leuke atmosfeer, veel te doen voor de kinderen en genoeg te eten en drinken. Wreed hard gelachen en gezellig gebabbeld en de kinderen zien heen en weer zwaaien in een boom. Zelfs Anna wou een poging wagen maar besloot dan toch dat het (nog) niets voor haar was. Ondertussen ook gebabbeld met een paar Finnen die hier twee maanden verblijven. Heel fijn.

En toen we naar huis gingen was het beginnen regenen. Het viel nog mee toen. Een kalme regen en het was nog altijd warm buiten dus eigenlijk zelfs aangenaam. Tot we zo’n tweehonderd meter verder waren en het harder begon te regenen. En nog harder. Bakken vielen naar beneden en tegen dat we thuis waren waren we doorweekt.

Snel naar binnen, natte spullen uit, goed afgedroogd en pyjama’s aangedaan. Maar wel een zeer leuke namiddag, een regenbui waard.

Geef een reactie