Zoef

Dat was dus de eerste vakantiemaand. Voorbijgevlogen. Zomaar. Zoef! en weg.

Al die plannen die je voor de vakantie maakt en voor je het weet is ze al voorbij en heb je er niets van uitgevoerd. Zo spreken we er al een tijd van om naar de zoo te gaan, of Planckendael of een pretpark of iets anders. Zelie en Louis zouden nog een verjaardagsfeestje moeten geven en dus moeten er uitnodigingen gemaakt worden en verzonden. En nu blijkt dat er maar 18 dagen meer zijn om dat allemaal te doen. Ah ja, want op 21 augustus trekken wij naar het buitenland voor een week.

Vandaag vragen we dan eindelijk het abonnement aan voor de zoo: foto’s getrokken, formulier ingevuld, opgestuurd, … en eens we dat hebben gaan we op pad. Naar andere dingen ook, want zo’n abonnement biedt ongelooflijk veel voordelen op verschillende dingen. Voor die feestjes, zijn er eigenlijk minder dan 18 dagen over want er zijn vriendjes die al ergens rond de 14e zelf op reis vertrekken, en dus moeten die feestjes gegeven worden ergens volgend weekend.

In plaats van de vakantie voorbij te zien vliegen wordt het tijd om in actie te schieten *schopt zichzelf bij deze onder haar gat*.

Geef een reactie