Kwis

Vanavond ga ik voor de eerste keer kwissen. Een relatief unicum voor mij. ’t Is niet dat ik nog nooit gekwist heb. Allez, ik denk toch dat ik ooit al ergens eens heb meegedaan met een kwis. Eigenlijk weet ik het dus niet zeker, dus vandaar: een relatief unicum.

Het is met een paar mensen van het project en ik weet zeker dat zij dat wel al gedaan hebben, gekwist. Ik heb hen gewaarschuwd dat ik ‘niets’ weet, maar ik mocht toch meegaan. Ik hoop dus dat ik af en toe een inval heb en zo niet, dan zal ik toch een mooie decoratie zijn. Maar het is voor het goede doel (‘k wist ’t kwis van Hand in Hand t.v.v. mensen-zonder-papieren), dus sowieso is het goed om alleen al mee te doen.

Tijd om te vertrekken. Duim eens dat ik ook iets kan antwoorden?

2 thoughts on “Kwis”

  1. San, toch, zoveel heb ik dat ook nog niet gedaan. Het was niet om te winnen, maar we hebben het er goed vanaf gebracht. Maar druuugss druuugs, hoe kom je erbij šŸ™‚

Geef een reactie