BN

Ondanks zijn Belgische afkomst vermoed ik dat mijn broer meer en meer bekend gaat worden als bekende Nederlander. Alhoewel: zolang ge uw nationaliteit niet echt veranderd blijft ge toch Belg, ook al woont ge in Nederland.

‘k Had al eens geschreven over zijn ‘bekendheid’ (in dat wereldje toch) en zijnen website, awel, nu is die volledig up to date gebracht én werd hij geïnterviewed ook (jaja, dienen pipo in camouflagekledij op de grond met dat groot spel voor zijnen neus is dus mijn broer).

Binnenkort ga ik nog bekend staan als ‘de zus van’, en trots dat ik dan ga zijn man (hij maakt toch echt schoon foto’s hé).

One thought on “BN”

  1. zeker weten dat je daar trots op bent 🙂 Hij is het levende bewijs dat je niet enkel intelligent en goed moet zijn, maar ook nog eens een dubbele portie motivatie nodig hebt om het te maken.

Geef een reactie