Gestart

Om 16u deze namiddag is de vakantie voor mij begonnen. De kerstvakantie dus, want op mijn werk krijgen wij dat er gewoon kado bij, de kerstvakantie, zo bovenop onze ‘gewone’ vakantiedagen.

Uiteraard heb ik er nog niet van ‘genoten’ in de zin van vakantiedingen te doen. Want uiteindelijk was het een gewone werk- en schooldag en morgen is het nog school dus de routine blijft nog even. Maar ik heb al wel genoten van de gedachte.

De gedachte van ‘twee weken weken vakantie’ of om meer accuraat te zijn: een volle 17 dagen. Geen stress, geen deadlines, geen wekker (behalve morgenochtend dus nog een laatste keer), … Ge hebt geen gedacht hoe welkom dit nu allemaal is.

Morgen is er ook nog, voor het derde jaar op rij, de Kerstdrink op school, waarmee we de school afsluiten voor de Kerstvakantie en daar kijk ik ook naar uit. Een ideale manier om nog eens bij te kletsen met de andere ouders en in schoonheid het jaar uit te gaan, dus wie weet, tot morgen?

Geef een reactie